Danske Advokater
Kort om kampagnen

Hver dag skaber advokater værdi for danske virksomheder – med juridisk indsigt og forretningsmæssig forståelse. Erfaringen viser, at jo tidligere, du inddrager din advokat, jo bedre. Og den største værdi får du naturligvis, hvis du løbende sparrer med din advokat.

Danske Advokater har som brancheforening for danske advokatvirksomheder påtaget sig opgaven med at formidle dette budskab på vore medlemmers vegne. Derfor har vi samlet en række cases og en test, der tilsammen giver dig inspiration til, hvordan du kan bruge din advokat som rådgiver i forbindelse med de mange udfordringer, din virksomhed dagligt arbejder med.

Filmene er optaget hos virkelighedens kunder, der med egne ord beskriver samarbejdet med deres advokat. Der er ingen skuespillere og ingen instruktion. Historierne, de fortæller, leder dig videre ind på

kampagnens hjemmeside, hvor du kan lade dig inspirere af testen og/eller søge dybere ned i emnerne på de enkelte emnesider.

Når du finder inspiration i et emne, kan du anvende vores søgeværktøj til at finde en advokat med netop de kompetencer, du ønsker. ”Find din advokat” er designet til, med Googles hjælp, at søge på vore medlemmers hjemmesider og finde de kompetencer, de pågældende advokater behersker.

Som brancheforening arbejder Danske Advokater sammen med danske advokatvirksomheder om at styrke og udvikle branchen. Det er bl.a. derfor, at vi har iværksat denne kampagne. Vi håber, at den vil inspirere dig til at bruge din advokat som sparringspartner, så I sammen kan skabe mere værdi for din virksomhed.